Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Apr 2, 2009

result ujian bulanan Nisa...

Alhamdullillah ... syukur Nisa dah pun dapat keputusan ujiannya prestasi bulanan.. ooo aku sengal rupanya. Aku igtkan uijian peperiksan penggal..lain dah sekarang. Manalah mama nak tau sayang oiii....!!! Zaman mama dulu mana ada ujian bulanan, tau-tau jer dah periksa penggal, 3 semester lak tuh. Sekarang deorang nih periksa penggal sekali jer, ujian pretasi bulanan lak ada sampai 4 kali....ehmmm...baru mama tau nak oiii...! Jom layan apa yg Nisa dapat .... Bahasa Malaysia paper 1& 2 Matematik 1 & 2
Bahasa Inggeris 1(Paper 2 di compilekan) Bahasa Arab Pendidikan Islam Sains Ok Mama puashati tis' time, pendidikan islam n bhs arab kakak kena improve kan lagi. Jauh lagi perjalananmu wahai anakku...Mama berharap sgt2 kakak succes dlm semua subjek. Kakak kan nak jadi cikgu, tapi mama lagi suka kalau kakak jadi seorang cikgu yg menghafaz Al-Quran... jauh betul aku berangan, baru ujian bulanan...wakakakaka...

6 comments:

iena hamdi said...

tahbiah.. aku tengah berdebar gak ni tunggu farid nyer tak dpt2 lagi

aju said...

tu la berdebar kan nak tunggu result deorang nih...tapi bhs arab n agama Nisa nih agk kurang sikit, coz aku tak hantar dia sekolah agama juz ngaji jer tiap2 mlm...nex yr baru nk hantar...hopefully aku tak terlambat. insya'allah..thx mama iena.

edaman said...

tahniah!! aku pon same tgh bdebar2 tggu result anak aku jua...tp kan mmg betul kata org kite kena gak masukkan anak kite sek agama ..tp tngok gak ler .. cam ade satu kes kat umah SIL ak, anak jiran dia tak p anta anak sek agama masa darjah satu ... then kat sek prestasi ujian agama dia kurang baik .. now darrjah dua dia masuk da... alhamdulillah, dia cepat catch-up .. hope nisa pon camtuh jua nnti ..hehehee..

Aryana & Adrienna said...

bagus nisa tak sia2 mama mu membebel sampai nak kasi auntie dgr u .....berjela2 mama u membebel sambil masuk dlm voicemail auntie......pok pek pok pek pok ....hai labu ape ryg ko bebel kan tu ...iyerpun nak bebel jgn lah tinggal kan berjam2 kat dlm voicemail ...hahahhahahahaha.....
(nasib baik ko sampai umah aku lewat 5 mins jer aritu sbb baru jd hulk kat anak aku ).....anak baru 3 po pek po pek ....nak kena load nie ...auwww

aju said...

thx mama eda.. a'ah eda, walau camner pun mesti nak kena hantar sekolah agama, nak harap aku yg ngajor huh lembab la cam aku jadiknya nnti ...hahahaha... tis yr aku mmg x boleh nk hantar sek agama, satu masalahnya "transportation"... so biarkan dulu Nisa catch up apa yg dia boleh,xnak push sgt.
Sekrang ni pun tgk jadual dia tight sgt...so aku biarkan jer dulu dia dgn "dunianya"..hauhuahua..

aju said...

Mummy Ana- huaargghh...baru ngko tau sapa aku.B4 ni aku pretend jadik ibu mithali...wakakaka...adohaiii sampai habis la cdt aku tinggal 5 hengget jer...habislah rahsia kbhagiaan rumah tangga dh tercalar....wakakaka..ko load ler kelunakkan sore aku, aku saman 5 juta kat ngko nanti..huahuahua