Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Oct 20, 2008

TERIMA KASIH SEMUA......

JUMAAT MALAM yang mendinginkan…

Terima kasih pada Mak Senah ngan Mak Jah….yg telah sudi meredah jammed pelbagai, hanya kerana semata2 "mug hitam" aku tuh…Tapi very-very d sorry aku x bleyy nak jadik kupu2 mlm, pada kedinginan mlm itew…bukan kerana meneman kan ibu ku, jauh sekali bateri npon aku kong, semua kerana aku sedang memasak untuk santapan sahabat handai Pak Wan untuk keesokkan harinya. Ditambah pula anakanda ketiga ku dah meraung2 nak di buaikan….bertambah-tambah pulak jam udah menunjukkan ke angka 10…emmm…. mana mungkin aku nak kluar p minum teh…very d sorry…ammmmakkk…

***

SABTU yang mendamaikan...

Hari yg ditunggu2 telah pun tiba dgn jayanya....kini giliran Pak Wan pula menjemput sekalian hulubalang2 yg hanya 2-3 kerat, yang 5-6 kerat lagi tu,dah kluar outstaion...enjoyy...alamak menu sama dengan jer cam hari tuh, bezanya ada penambahan sate ,korang jgn marah yerr.. !! xper, ianya d request sendiri oleh tuan punya majlis, kerana menu hari tu sedap kata dia…hihihi …..u buat I malu jer tau…thanks to En. Sayed n wife, Mr n Mrs Wong...do come again..

***

AHAD yang mengenyangkan...

Eerkkkk.....kenyang sungguh hari tu, we all p open hse kat umah cousin aku nih-area Gombak-lupalah apa nama flat tu. Tapi depa buat bergotong-royong tuk semua penduduk, cam tu la kot....yg teribble nya aku sampai dah ptg..makanan semuanya dah kat nak habis....sib baik masih ada nasi lemak,laksa penang/johor, rojak,nasi himpit, roti jala dan kesemuanya di masak oleh penduduk kat situ...ish banyak lagi tu ....mana lak nak habis makanan....ooo aku tamak rupanya....tgh syioook makan....tetiba hujan mai dgn lebatnya....alhamdullillah....sejuk sikit bumi ALLah nih...pekena lak teh tarik panas...pergghh...penyudahnya dah kat magrib x gheti2 lagi aku nak balik....time kasih pada our cousin Kak Yati,abg Pol n d' geng...walaupun sekelumit dan sebesar hama dia takkan bukak blog aku nih,aku nk gak cakap.....yang adooo...

TERIMA KASIH SEMUA.....jemputlah i lagi

2 comments:

eedany said...

mamaju...apasal tak buka bungkusan mug tu? nak tengok...hihihi.

tak jemput eedany pong?

:p

aju said...

oo kena buka ke bungkusan tu...wakaka
xper la i malu u...mug i xder kaler, kaler itam jer...kalu eedany nk tgk gak nnti kita load yer...

ish if jemput kang boleh dtg ke...air asia ada wat tambang ke Ampang tak?...hahaha