Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Oct 21, 2008

TINGKATKAN USAHA WAHAI ANAKKU...

Nak cite pasai Hazim lah…sekarang dah nak belajar meniarap. Suka kalau dapat mengiring dan kekadang terjelepuk -tergolek-tertiarap….melalak sebab tangan terkepit bawah badan. Badan lak, kusss… semangat, dia sendiri x larat agknya nak bawak badan yer…cian…xper usaha lagi yer nak…mama akan menyokong dari belakang..teruskan perjuangan mu…..dan mama akan meneruskan perjuangan mama, buai laju2....

***

Itu cite pasal Hazim, ni lak cite pasai Nisa. semlm dia dah mula exam 2nd. semester...wah gitu , pra "u" la kunun..Monday-Maths= aku yg takut + ngelabah...pasai dulu spm -maths aku terror-tak sampai 5 minit jer aku dah siap !!... Teusday lak exam B.Inggeris n English spelling. Dah dekat 2-3 hari jugak la aku test power dia spell...alhamdullillah...berjalan lancar..AMIN.Aku dah cakap ngan Nisa, tis' time mama nak dia dapat no 1 lak !! sesuka aku jer kann...ye la 1st. assesment hari tu dia dpt no 2, xkan nak corot lak..mesti ada peningkatan...ok..baguz anak2. Nasib baik dia tak amik subjek Bhs China..if not camner aku nk ajo spelling tuh.. 北京广播学院动画系04级..... ada faham ke aku??? Untuk kakak mama doakan kakak success yer sayang...每次去寵物店和動物園都感覺...aku main cut n paste jer nih..tah hapa la maksud dia kan...!!??

***

Little precious aku yg ketiga pulak..sekarang ni suka sgt nak melukis.Memang wajib la aku masukkan art class tu thn depan,Nisa pun dah kenen2 nak masuk class tu balik(nnti tido lagi).Silap2 aku pun nak masuk class tu,terasa cam gatal jer tgn ni nak painting...eemmm....sampai habis la, dikerjakan A4 paper double AA ayah dia..kena lah ayah belikan A4 yg murah sikit kat k4 arituh...anak punya pasal xper,ikutkan jer....kalau mama punya hal... ayah wat dono jer, sabau je lah aku. Tgk, Haziq dah pandai tulis nama dia kan, cuma terbalik la.... H A Z Q I ...dan macam2 pic. la yg dia pandai lukih, ada ketam,lion,dinosor,wall-e pun ada.... xper mama akn sokong jugak...pandai ank mama nih...x kisah la,walaupun after that mama yg kena kutip kertas2 tuh...."SARIZA kita dh pandai tulis nama kita,nanti kita suh mama ajar tulis nama SARIZA lak.."...

***

little precious aku yg no 4 lak...eh mana ada...cukup2 lah buat sementara waktu nih, kita beri laluan pada yg berkenaan la pulak kan...kang asik2 aku,asik2 aku...marah lak pak tam..

3 comments:

Cyza said...

yeye aziq mandai! Nnti Sariza blanja tula2 yek..

aju said...

sariza....sariza....alahai menantu aku...kahkahkah

eedany said...

wakakaka...

kelakarlah sesuka hati cut & paste. Nanti saya suruh my little brother baca apakah maksudnya okeh.

Harap dia masih ingatlah sebab graduan Tahun 6 jer sekolah cina sajork bah! Tingkatan 1 dah masuk sekolah melayu. Hihihi...

:)