Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Jun 22, 2009

Contest Model Bertudung

Buat kesekian kalinya....MyEm0.Com...!!! Jangan marahhh haaa... Syarat2nya adalah seperti berikut: 1. Add blog ummie_mirahaziq di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER ummie_mirahaziq 2.Upload banner contest kat sidebar anda 3.Buat entry khas ngan tajuk " Model Bertudung" & upload gmbr anda. - model boleh sesiapa sahaja..anda sendiri..anak...suami..adik..kakak..ibu..ayah..nenek.. - Jenis tudung yang boleh di modelkan adalah tudung ekin,selendang,ariani,selendang siffon,munawarah,syiria,shawal,tudung aziha n latest tudung bawal ler... 4. Dalam entry itu pastikan anda link kan ke ummie_mirahaziq..Bila dah siap..tinggalkan komen di entry ini. 5. Pemenang akan dipilih berdasar kan dan gambar yang kreatif dan menarik.. 6. Hadiah untuk pemenang..adalah koleksi tudung..
~~~~~~~~~
Ada gaya model tak..?? Memang bab2 bergaya ni bagi kat Nisa, tak payah nak bersuruh dah...tp ikut mood dia lah kan..Masa ni, tempat mengaji dia ada buat kenduri untuk budak2 yg khatam Al-Quran, jadi saya pun suh la Nisa pakai jubah dan tudung yg dihadiahkan oleh Tok Andaknya semasa buat umrah dulu, then teruslah snap picture...tak sangka terjumpa pula contest model bertudung yg di anjurkan oleh Ummi Mirahaziq..terus terigt kat picture ni..TQ Ummi..MyEm0.Com
love mam@ju.. MyEm0.com

2 comments:

een said...

thanks sudi join..salam perkenalan..semoga berjaya..i folo u

miela77 said...

Salam perkenalan...memang pandai posing..kiut...