Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Dec 5, 2008

....luscious,desire,exotic,crush....

Wah…cam bagus jer title kannn…Ala tentu uolls semua dah taukan trademark apakah ituww..

Tulah..gamaknya korang semua dah x heran pun kan…tapi pada aku…aku mmg heran…

Sana sini sinun semua citer pasalnya…

Yang aku igt aku mengidam nak kan benda tu sedari Hazim dlm perut lagi…

Haa…amik aku…Hazim dah 5 bulan baru aku dapat merasai kenikmatan,kelembutan,kemachoan dan kemulusan creamnya…

* * * * * * * * * * * * **

Dan sekarang aku dah jadik maniac padanya…dalam minggu ni jer dah 2 kali aku ulang tayang..

Errr….chobaannn…

Ayoyo….tgk pic ni jer meleleh2 ayaq mata…

yg bawah ni peberet mak ..so..Jah,Senah n Iena...if korang willing nk beli tuk aku..make sure beli yg ni ok..

Al-kisah…lepas p rewang2,singgah umah sister nak amik my doter…

alamak dia kirim suh beli sate la pulakk…satu hari dia tak masak..

SEBAB: anak dia ke H.I.L.A.N.G kan kunci umah dia…

PLUS kunci keta,satu bundle semua tu ada master key tuk satu umah…!!!

X pasal2 kena buat balik semua tuh…umah no hal..tukar padlock jer…nihaa..keta camno…

Dia tanya pihak H,kata kunci kena tuko semua bonet ,alarm..dlm 1k++…

Haa amik ko…pengajaran disitu…jgn biarkan ank2 bermain kunci…

tu tgh membebel la tu...xper sib baik aku belikan donut...kasi dia cool sikit...

"...ada aku heran ngan donut ko..."kata dia...

Balik umah..masya’ALLAH ank2 aku nih…lapo lagi…badan jer kurus…

Tadi dah mkn sate berbagai…suh aku masak maggi lagi…punya lapo gamaknya…

Mak Ngah dera yer…x kasi makan…ok sayang, mama turutkan ajer…

AKU…??....Malam tu dah macam penagih…

ngalahkan budak2 yg baru belajar hisap gam...gian semacam jer…

Semua aku sental…x bagi can…ya ALLAH rakus betul aku …

La ni aku tak heran dah…

BigApple ke,Jco ke hatta JLo sekali…aku x pandang…berlagak semacam disitu kan…

Kerana aku dah terbayang2 pulak…Crispy Donut…

Dgr2 dan ternampak2 akan dibuka…

Tak per…aku sabar menunggu…

aku tiba2 terpelik...story -aku belum publish....

macam mana senah boleh tau aku nk buat story pasal donut nih...

Senah...ko ada gaia3 ke...

ke ko ada password aku...wakaka...

baguz2 nnti kalau ada spelling yg tersalah ko tolong betulkan mana yg x betul ok...

yg mana aku letak "draft"...nanti ko tolong publishkan ok...

jgn tipu2...doshhhaa tau...Tuhan jer yg tau...sebelum tido baik ko mintak mahap ngan aku...

Aku macam Ekin-Mawi...sebelum tido suka maafkan org...

ada erti ka....

ok permisi ya ibuk2....daaaaa....

(\__/) (='.'=) (")_(") ....aju yusof

3 comments:

Aryana & Adrienna said...

aku dah terbau donut ..........ko nie aku kan ader gaia....ko jejaga monyet.....air yg tenang jgn di sangka tiada buaya yer.....

eedany said...

mamaju...

my favourite yang namanya 'The Alien'...sedappppp...

baru2 ai beli 6 pieces makan seorang occay. Pedulilah jadi gendut!

:p

mamaju said...

senah-sekaranag aku dh boleh eekk ngan ko...waakaka...
hanya sebut nama ku 3 kali...

eedany-tak kira...biarlah gendut...janji suka hati kannn...saya kalau set of 12 tu pun boleh habiskan sorang... :)
Alien yg mana yer...yg mcm mamju suker tu ke...asl di buh nama alien ha?..buruk cam alien ker...wakaka