Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Dec 8, 2008

Salam Korban...

Selamat Menyambut Aidil-Adha...dari saya dan keluarga..Apa erti korban buat anda pula...

Alhamdullillah...tahun ini rezeki anak2 murah lagi...Diatas ehsan simpati BIL, dia telah mendermakan seekor kambing buat Hazim tuk dikekahkan…Hanya Tuhan jer yg dpt balas jasa baikmu,moga diberikan lagi rezeki yg melimpah ruah tuk diberikan kepada aku lagi...Amin…kahkahkah…

Credit tuk hubby yg gigih amik pic BAWAH nih, tuk aku enter lam blog sementelaah ayat apakah ini aku melayan para "sibblings" yg hadir

…sayangggg U…

suka aku tgk budak berdua nih-Arisya n Hazim... in future doter in law,ada hati kunun….dah macam org dulu2 ,chop dari awal…sesuka aku jer kannn…

Antara tetamu2 wajib...dipagi raya...

Hubby dapat bawak balik dua pasang kaki kambing dan lebih kurang sekilo daging lembu…alhamdullillah…balik jer dari gotong royong melapah,Pak Wan ngejakan lagi kaki kambing tu…apa aku nk masak buat ngan kambing nih…

As usual….kalau mak tak gila berposing,jawabnya jatuh pada anak…!!!...Gediks2 santai gitu, sambil makan rendang wif pulut kuning...yummyy2…

Kesian mak mentua aku …dah kat petang baru dapat jenguk2 dia….maklumlah...+ + kemas umah berbagai + hubby tido lagi …. Ampunkan Bedah mak,anak mak yg kemaruk tido..keletihan melapah lombu…

….sekali lagi ucapan kesyukurun ke Hadrat Illahi dipanjatkan, moga2 tahun depan dipanjang kan umur dan dimurahkan lagi rezeki, dapatlah kita berkorban lagi….Amin
(\__/) (='.'=) (")_(") ....aju yusof

7 comments:

iena hamdi said...

ater.. udah udah le.. brp kali mahu tayang gambar dolu2 la... hehehhe

(jeles gak ni bila muka aku nak kuar paper gak... huhuhuhuhu)

eedany said...

hihihi...

siapa gerangan zuraidah ni? Sesuatu tawww...

:)

eedany said...

Selamat Hari Raya Aidiladha mamaju cayang yg cute!

:)

mamaju said...

ina-- ish ko nih...kalau Astro ulang tayang cite mesti ko tgk kan...ha ni aku kasi free jer ko tgk ulang tayang muka aku...kahkahkah..biar kuar paper cite yg molek2...jgn kuar front page, tapi cite yg enggak enak...malu sihh...aterr...aku kan fomfuan gila gelemer!!... ;)

eedany--- shiapa gerangan c zuraidah ni yer..that y "i am who i am"...
aduhhh...terigt daku 10 tahun yg lalu...bertapa muda belianya aku di waktu itu....wakaka

selmat aidil-adha to eedany yg tomei2 juga...

MariaFaizal said...

Alamak cun nya Aju.....Tak tau pun ada keluar paper..Very2 photogenic you!!

etomyam said...

gambor masa anak dara ke tu? waah, steady, tp dah berkeluarga lagi anggun la pulak yer, he he Selamat hari raya aidil adha

mamaju said...

maria-wakaka...ala darah muda dulu kan suka glemer2 nih...dh tua2 ni pun masih suka menglemerkan diri...sukkaaa tauuuu....kahkahkah..

etomyam- yelah bang oiii masa zmn ank dara ...bila dh berkluarga ni...wajiblah merasa diri tu anggunkannn...maklumlah laki sekarang ni xleh caya...kang tetiba muncul lak "memey"....sapa nk jawab....memey jugak yg kena...wakakaka