Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Jan 9, 2009

cake 4 lil' nisa's...

Hai…selamat sore ibuk2,adik2 semua…sudah lunch kaa…fuhhh,lotih lah...dah lama tak kena sinaran pancaran matahari....naik lotih den…Mam@ju baru balik dari beli cake tuk lil’ pincess…kunun nak serprisekan dialah bila dia balik dari sekolah petang nanti…Trimas pada semua yg wish kat Nisa…yg ni, ai celebrate among family jer dulu kay…Yg berlegar2 di pikiran ni “on the way”… Ok lah tak boley lelama nih, mam@ju nak p kedai nak carik kayu,nak carik kayuuu…nak carik kayuuu…!!!..Salam semua..mamu@hhh....

2 comments:

Eija @ Purple28 said...

dah lama tak makan kek SR....oooohhh chocalate indulgence....mamaju beli kek apa tuh

mam@ju said...

eija, mam@ju beli choc indulgence lah...peberet u gak yer...sedapkan,creamy2 gituw...slllrruupp...