Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Jan 3, 2009

Happy buffday to...

Hai..ibuk2 semua…mam@ju kembali lagiii…Banyak tul sawang2 kat sini haa…rindu pun ada gak nih,uolls windu tak ngan ai..?…Dah lama jemari tak menari2 kan..tah macam mana malam ni , mood sudah marii…Belum terlambat lagikan mam@ju nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2009/Hijrah 1430…dan terima kasih pada yg wish mam@ju dan baru hari ni ai dapat membalas nya…

Penat tau dalam minggu2 terakhir tahun 2008 ni,jemputan kahwin…choti-choti Malaysia…last sekali mam@ju diserang demam ..!! …So nantikan yer story mory morning glory ai…wahh gituww..terlebey sudahh…

Buat permulaan dan sebelum cite ni jadi basi...Mak Su nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Lahir pada my niece-Aiman tak kisah yg baru sahaja malam tadi menyambut ulang tahunnya yg ke 15…aduhhh mudanya aku rasa…cake itu ditaja oleh tokey Secret Recipe-Angah…ngeh3…nex week turn Nisa lak yer…bulan Feb, for Haziq,bulan Mac will be mine…wakakaka..akan ku tungguuu..dengan ucapan igtku dalam doamu...

Untuk Aiman Mak su xder la nak bagi present apa2…juz nak cakap kat ko jadi budak bayeeekkk punya…Monday dah start sekolahkan… rambut yang macam tupai tu tolong gi kaler hitamkan balik yer…itu ajer…kalau nak duit top-up mintak kat Pak Ngah…kuikuikui…

Dan pada sesaper yg merindui mam@ju, nilah ghupa terbaru haku, diambil malam tadi,yg masih lagi tersipu2 malu …still fresh lagi,baru keluar dari oven…uppsss… bersama swami terchinta dan sorang monster terselit ditgh2…never kasi chance mama n' ayah tuk berdua-dua'an...Satu pertanyaan untuk anda… Gemok cun kah saya..???

5 comments:

siti fatimah said...

hi bed!! at least update gak ko yer... rindu tuhhhh so aku nak wish u & family selamat thn baru 2009 and all the best :)
bed bday nisa tak ajak aku ker??

MariaFaizal said...

Tidak gemok langsung lar Aju...

MariaFaizal said...

CUN? Absolutely YES!Stylo-mylo lagi..So utk munchkin Lisa,when is the BDay? Aju in March,when?

Aryana & Adrienna said...

bday aku feb tau .....bulan 2...februari...hahhahaha...rupa ader cun sket ....kasi maintain samer dia yer

mam@ju said...

ct-hi ct!! all d best 2 u too..
beday nisa!!..x tau lagi bajet lom dibentangkan lagi lerr..

maria- tak gemok...alhamdullillahhhh..aminn..
CUN!!!...wahh suka suka...pujilah lagi..wakakaka..

ana-beday ko feb ke bukan julai ker...wakakaka...yeah kasi maintain hah...nanti aku upgrade lagi ekk..wakaka...ada yg mkn hati kang....