Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Jan 3, 2009

Selamat Penantin Baru -Raihan...

Saturday, 27th. December 2008…

Wahh …dah macam diari gituw..yer la terpaksa lah banyak story nak publish nih…nanti ai yg naik fenin..

Jadiknya pagi tu dlm kul 10 am, ai, hubby n PIL.. attend la acara nikah tu kat Subang Jaya…tah sapa nama ehh penantin pompuan tak tau la,Raihan camtulah bunyi ehh…ni relative belah Pak Wan lerr..we all sampai pun, penantin dah selamat dinikahkan…so kita makan jer lah…kejap jer singgah around 11.30….rush balik sebab belah ptg nak balik kg.- Muar…

2 comments:

MariaFaizal said...

Babies dgn mama nya sangat adorable.Cantik pics Aju! :)

mam@ju said...

maria--malu nya ai...wah kembang kuncup lah..