Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Mar 9, 2009

2day is my ....

look into my eyes...hihihi..
terima kasih semua...
selama 31 tahun nikan....aku rasa tahun ni la yg paling bermakna dlm hidup aku sebagai seorang yg bernama Zuraidah binti Mohd Yusof...!!!...kalau ada mungkin aku terlupa ... Sebabnya tahun nih tarikh lahir aku jatuh pada 12 Rabiulawal iaitu hari keputeraan Nabi junjungan kita Nabi Muhammad ...mungkin ada hikmah disebaliknya..!!..Dan ats keberkatan hari yg mulia ini, alhamdullillah... aku dpt apa yg aku hajati selama ini..syukran...syukrann.. Dan selebih nya aku berserah pada Allah swt agar mengurniakan aku dan keluarga, kesihatan yg lebih baik agar aku dapat lagi menjadi hamba yg taat pada perintahNYA...Amin... Terima kasih juga pada kengkawan diluar dan didalam yg meng'wish' kat aku...sayanggg korang...!!

9 comments:

MariaFaizal said...

Happy Birthday To You Mamaju & Salam Maulidur Rasul. Have a great one today! Please pick up Sisterhood award from mine :D

aju said...

tq ibu Maria...
selawat dan salam ats junjungan Nabi Muhammad swt dan sahabat2 dan keluarganya..Amin.
award...ok i will..thx again dear..

my-niezzareena said...

hepi bufday my frend... moga sentiasa sihat dan bahagia disamping family tercinta.

ct rahani said...

hepi besday kak aju.. smoga panjang umo n murah rezeki.. dan bahagia selalu di smping family tersayang..

Siti Fatimah said...

Happy Birthday 2 U BED!!!
Semoga ko sihat selalu and happy always ok amin...

apa lagi bed bila nak opn table nihhh....

edaman said...

"Happy bday BED...May all ur dream come true!!..very happy alwaysss!!...

aju said...

shua, ct rahani, ct fatimah & eda...

terima ksih semua....x dpt nak membalsnya...sedey arr.. ;(

sila open2 table ke chair ... akan ku tunggguuuuu...

fauzi said...

mak su..huhu..abah tanye btul ke 31 tahun????huahahahahaha

aju said...

deyyy....asal nmpak mcm 18 tahun ke..?...huahuahua..

betul arrr...x caya tanya diaaa...hahahaha...

xkan abah tanya jer..xder apa2 ker..huahuahua..