Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Mar 11, 2009

Hazim@8 mth..

10 Mac- Hazim dah pun mengjangkau 8 bulan...sgt2 notty...macam2 benda yg dia nk explore....masuk bilik, kluar bilik ngan walker yer...pastu nangis, mintak keluar dari walker..nak merangkak, merayap carik sampah2 yg mama sgt2 malas nak menyapu....sebab mama yer sgt2 rajin explore tenet..!! hihihihi...
Berat dia mungkin bertambah..2 bulan lepas berat yer lam...9.4kg..patah bahu mama ngko ni nak oiii...so dah 2 bulan x p check...tgk bulan depan camner...masuk ni jer dak 2 kali demam...oooohhhh...habislah ai kalau dia demam...6 blok flat ni leh dgr sore yer,lebih2 lagi kalau tgh mlm..anak sapa la tu...!!!!....
Habit yer..kalau nampak sesuatu yg mungkin yer suka, dia akn muncungkan mulut,pastu dia akn ckp..."oo..oo..oo.."... sgt comel pada pandangan mataku ini...pastu sekarang ni kan..sgt2 susah nak tidokan yer... masukkan dlm buai, pastu yer akn terbalik pastu kluarkan lah kepala yer kat hujung buai...dh macam kura2 lak... sgt tensioonnn mama ngko ni dikk....dia lah paling lambat tido dan dia gak lah yang paling cepat bangun...huhuhu...syabas dikk..syabassss...uuuwaaaa..huh, ada lagi...dia x boleh lah tgk muka mama dia lalu lalang depan dia,macam ikan pirana kalau dia dpt tangkap kaki aku...sampai Nisa suh aku fotocopy muka aku nih byk2 then lekatkan kat dinding...banyak lagi lah...macam2 pe'el la hero cinonit aku sowang nih..

3 comments:

LIN ARIFF said...

va va va syabass betey syabass....semenjak menerjunkan diri ko dlm dunia sekerap ni mak tgk tambah meriah blog ko nyah....hak hak hak va va va ...weh mak tgh menajamkan skill mak dgn cs4 ni ekekekekek...ko bile lgk nyah....jom kita mahirkan diri kita ayuh...

edaman said...

wakakakaa!!tuh ler ko BED rajin sngt .. tngok hazim da pandai kutip sane kutip sine .. takpo lah bersih sket umah ko, keje dek hazim .. mcm2 pe'el erk klu da panjang akal..rajin2 kan lah diri BED jgn dok tenet je ..tenet tenet gak ...hehehe

aju said...

va va vah..inspt. saab..ko tgk la sapa lak cikgu mak...ekekeke...ngko jln dulu nyah, apa2 mak kol ko jerk ekk...mak nak CSI ses3 dulu...hahahaha...chaloo betey...


aku mmg dh rajin kan driku...rajin bertenet...huahuahua...