Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Mar 17, 2009

WHERE AM I NOW..??

Saya sedang menikmati kebiruan kolam renang dan kelazatan klorinnya, sambil mendengar hembusan ombak di pantai...wakaka..tulun,tulun bang brahimm....
uppss...is that me...??
Sangat2 cantik pemandangannya pada waktu malam...
Dimana saya berada..??.. Siapa nak ole2..tekalah kat mana ai berada sekarang...hehehehe...

7 comments:

Siti Fatimah said...

hi bed aku teka ko pi penang stay kat park royal kot... so apa lagik betul kan!!! ole2 jgn lupa daaaa
jeles nyerr aku bila lah turn aku nak pi cuti2 nihhh :(

my-niezzareena said...

kat mane pun kau berada, apa pun yg sedang kau buat skang, ingatlah kat aku bila nak balik nanti.. jgn lupa ole ole tau!

Aryana & Adrienna said...

i know wat u did last summer....huahuahua...hang dah p jumpa sepupu chek ka???....amik arrr gambo bibik hang ngan berenang chek nak tgok seksi ka???.....huaaaaa

edaman said...

hang ka PENANG ka!!...ai teka jer ..ai tak tau , tp ana pasti tau ..hehehe..ole2nyer buk..ada enggak??..

iena hamdi said...

benciiii g jalan tak bawak aku...

Aryana & Adrienna said...

mamak teh tarik 1.....pasembor i pinggan ...siap !!!!!

aju said...

teeettt...ok jawapan yg paling tepat ialah....tgk story nanti yer...huahuahua...

kepada pemenang sila claim hadiah anda

kepada 'pengalah'...tida siapa yg kalah...kita semua pemenang...huahuahua..sila tuntut hadiah anda juga nanti..

tolong nyatakan tarikh,hari dan masa ok....

sekian terima kasih..