Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Mar 23, 2009

1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu? I Am Who I Am - kenapa ya..? Because,... i am who i am ...!!! 2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu? Link Blog – Who Am I... pertanyaan kepada I Am Who I Am..!!! 3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda? ikut kata hati....selalu ikut rasa... Kadang2 tunjuk skill tangan pegang kuali...Tapi jarang2 lah nak menunjuk...huahuahua.. 4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya? Ada... Sebabnya, M.A.L.A.S..!!! But, nahi nahi kabe nahi... 5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini? Ish dia tu kan, kalau nak tau kan..memang la dia tu tau, ishh x kuasa lah ...ekekekeke.. Ni yg mak malas nyah, nak puji berbagai la tuh...oklah oklah... mak kasi credit kat ko yer nyah,tapi ni mmg ikhlas tau, dtg dari lubuk hati sanubari mak sesuci minyak masak MURNI.

Haslinda Ariffin...! Tah aku pun tak kenal dan tak pernah berjumpa ngan dia, tapi aku rasa mcm dah kenal bertahun2. Dia mmg superb. Banyak jugak “menatang2” yg aku pelajari dari dia, mmg tak kedekut ilmu..hangpa tanya la apasaje...tak tanya pun dia akn jawab. Satu impian aku..!! Aku nk bertentang 8 biji mata ngan dia...insya’Allah. Ok cukup la nyah, mak malas nk puji ngko lebih2...u jump i jump..aauuummmm.. :-j

6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag. - Puan Catwomen- Kak lin dah tag - Puan Bed-Aku la tu...aauumm Mak Odah

Mak Iti

Iena- ok ok, aku buat la jap lagi tag ko tuh...errr...mintak ciskek dulu..!!

Shua

Datin- pandai2 ngko lah nak jawab, kurun keberapa siap entah...

3 comments:

edaman said...

oo tag aku gak ye!! nasib da siap ..hehe... ta de utag arr..

aju said...

K BGZ...SAT P CEK..NOOO..

ct rahani said...

k.lin mmg besh.. hehehe..