Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Nov 24, 2008

aku majuk...

Tragedi Sabtu...
Pak Wan nak p betul npon dia...carik2 kat web ada kat Berjaya area...p-p Nokia services centre tu dah tutup...yahooo aku suka..ajk Pak Wan rewang2...pastu dia ajk balik..!!!...apa kess baru nk merewang kan diri...ni yg Tipah nak hangiin nih...ngan muncung sedepa aku balik...
Tapi Pak Wan x balik pun...dia pusing stereng keta p Bangsar...p service centre yg kat situ lak...hati ada senyum....lalalala...bertambah gumbira budak tu kata.." abg round2 la dulu, phone ni boleh siap dlm ptg.."...sayang kat ko budak...!!!..jadik la rewang2 kat Bangsar Village tu..walaupon yang addoooo ...rembat la sekotak dua meinan kat toysrus.. last2 budak tu call, kata nphone dia siap monday nnti ...wakakaka...sabar Pak, sabar....beli'in ajer yang baru...yg itu, nntinya kasi ama gwe aja...tentu saya tak majuk.. (\__/) (='.'=) (")_(") ....aju yusof

6 comments:

Aryana & Adrienna said...

times square???...soping lg ...lg lg soping......uwaaaaaaaaaaaa

Aryana & Adrienna said...

pak wan sedekah kat den jerlah hp tu ....dpt gak pahala....

MariaFaizal said...

Ha..kan berkesan teknik merajuk tu?Aju kan manja dgn cik abang?Mesti cair punya lah!hehehe

aju said...

ana-uuuwaaa...soping mendenya..meleleh ayaq liuq lagi adalah...

aryana-pada sedekah kek eko..baik dio bagi kek den ni ha...laie byk pekdahnya..

adrienna-ooo x der dah yer...igt ada lagi komen...wakaka..

maria-"manja dgn cik abang"...uuwaa
x sanggup nk baca ayt tu...x berkesan pun...dia x makan dik majuk nya..

Aryana & Adrienna said...

wahhhh ko manja ker bed...baru ku tahu .....leh ajar aku camner nak wat manja2 tu ...maner tau lepas nei aku leh praktikkan kat pak tam ....dpt gak aku soping...hehehehe

mamaju said...

aryana--shhhh...jgn kasi tau org....aku shy2 cat gituwww...wahhh chaiyok2...ko nak blajo camner nk manja2 yekk...boleh xder masa'elah...cuma...cuma...agk2 kalau Jco 2-3 dozen ok tak...