Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Nov 4, 2008

TS SPORT DAY..

Acara tahunan sekolah ni...emmm...247...mari kita tengok siapa yg kena.....Seawal jam 8am lagi aku dh terpacak kat Sek Keb Tmn Muda tuh, tuk menyaksikan bakal2 olahragawan/olahragawati turun padang....sib baik bawak escort 2 org tu,boleh tlg tgk2 kan Hazim sementara aku jadik wartawan x bertauliah...terkejar sana, terkejar sini, nak dapatkan shot yg menarik, dah macam nmpak Anwar Ibrahin lak,teruja i nk jumpa dia tau ...wakakaka..
Acara pada pagi tu biasa lah dimulakan dgn lagu Negaraku,morning song..lebih kurang tokok tambah camni bunyi dia...'siow titi ,siow me me, qua lai qua lai...."ha cenggitu lah.Sorry kalau spelling x mengizinkan,aslkan bunyi sama,kira oraitlah.... n welcome dance, dari group umur 4 thn..ala tomey2 nya bebudak nih...succiiii jer ...bacaan doa takder yer, aku baca sendri lam hati...bismillah.....
Nisa dari group umur 6 thn, acara nya ialah....tu kepit bola celah kangkang...!!! Hah, c like doter like mama, still leh cover ayu lagi pandang camera !...ole..ole...ole...oleeee...we are d'champpioonnnnn of the world.....wah bangga sih....group Nisa #1....gold meddle lagi u...syabas ank2...x sia2 korang p sekolah hari2 berlatihkann, x belajar la yer..... nilah hasilnya..
wahh....tengok bangga ank aku tuh..pas tu mintak belanja!! dia nak 10 hengget!!??..amboi3x...kan main lagi yer...babap nanti baru tau.
wajah kesayangan hamba?...wakaka....geli aku nak type...wahhh bangga nya gold lagi u...boleh gadai ni . Adoi..letih tau.Ni baru sports yg ala2 gitu jer...ngantuk beb.Pas tu aku x tunggu lagi dah, ajk pak wan p minum kat mamak then balik umah zzzzz dulu. Lepas zohor, tungguuuuu...jom jalan2 carik pasal...hehehe... Tahniah kakak...mamamuahhh...

4 comments:

etomyam said...

waaa bagus, sokongan padu utk anak tercinta..ada bakat jd olahragawati negara

babysofia said...

congratz nisa....

eedany said...

yey yey... dapat emas.

Babu Da pun tumpang bangga tawww...teruskan usaha. Mudah2an dah besar jadi atlit ke olimpik. MamaAju jgn lupa bawa tawww...Babu Da pun mau ikut...

:)

mamaju said...

etomyam-aduh...klakar bangat tgk bebudak tu menyeportkan diri...hahaha

bbcopia-mer cih copia...say cheeseee..

eedany-mudah2an...wah sampai athlit ke Olimpik gitu..doa2kan...wakakaka


;)