Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Nov 6, 2008

alahai...

Aduh lama beno x jumpa korangkan...windu rasanya...jom p mkn satay...taraaa...sila2 on d way balik...singgah kedai mamak,carik bahan santapan mata, dah lama mata ni tak xcersize..tiba2 aku ternmpak 1 paper yg mmg dh lama aku x sentuh, sbb..?...ala xkan korang x tau kan..asik2 dia...asik2 dia...org "tut" je yg salah...so biarlah "adil"kan...wakaka..puncanya aku membeli warkah nasional tersebut?...tak lain x bukan tu pasal ABBY ngan N-----...nak type nama dia pun mencik dah tau...walaupun aku tau ramai yg dh sebut/debat ttg isu tersebut. Tapi aku rasa ini adalah salah satu cara tuk aku sampaikan sokongan aku pada isteri dan ibu malang itu...sobsobsob... tengok tajuk dia pun dh nyampah kan?...SEDIA KAHWIN LAIN JIKA DI TAKDIRKAN???... apa ni...takdir?!!...nak salahkan takdir pulak ker....ko buat lawak la encik... Abby awat hang rasa bersalah..tengok org pompuan salahkan diri sendiri pulak, bila laki wat hal...adoyaiii...nabil,nabil...lu pikir la sendri.. Sedihkan aku tgk Abby.Bayangkan masih dlm pantang,suami jarang2 balik rumah,ank2 setiap hari tanya mana ayh mereka,tiba2 dpt front page lagi...laki kena tangkap basah!!..mana aku nak sorok muka...encik2..ko x terpikir ke anak2...sekarang ko nak kata ko "dianiaya"....apa kess... Keratan bawah ni, sebab Abby telah menyerang that "MR" kat set lokasi drama. Tu yg Abby menyesal,buat tindakan terburu2 menyerang MR,...aahhh pedulikkan Abby,ko jgn nak nyesal.....Kalau aku pun cam tu gak,tapi kalau aku jumpa that "B--I-a"...lagi la,aku hempuk2, aku lenyek2 ngan lori ---- ???!!! Memang aku emo. soal nih... Dah lah salah,x ngaku...boleh lagi bagi xplanation yg kat bawah ni...SEDIA TERIMA.....sah lah... Untuk Abby tabah kan hati mu wahai sahabatku.... tgh2 emo...aku ternampak iklan keta nih...muahahaha...pak wan...mari kemari...RM 149,800 jeerrrr....wakakaka...gunung kinabalu kalau boleh bercakap dh lama dia berckp.." dh la tu ju, aku xnak runtuh lagi.." Ha...ni lain kes..lain paper..Apa daaa...sampai dalam kain org pun mau celita...aduhh..kalau aku jadi Ekin, malu sihh... Yang ni lagi la...aduhh macam2...dunia artis. Nasib baik aku x jadik artis....wakakaka.. selak2 lagi...jumpa resepi. Alamak wa ckp lu...ini my peberet nih...harus coba'in... Last sekali jumpa ni...bukan pasal Nonis tu nak kahwin DAtuk R. Pedulik apa aku,ko nak kawin R ke,Z ke malah Q pun aku x heran....tu yg kat bawah dia tu yg aku heran !!! "MENINGGAL KETIKA ZIKIR...dan masih wangi dlm telekung"...alhamdullillah...hanya yg terpilih...apapun amalan yg menentukan.Serupalah ngan kes diatas, amalan yg tentukan perbuatan....ha amik ko..!! Satu malaya sudah tahu... Tu tajuk lagi satu tu.. "Wanita tamak mahu bolot harta suami,dijamunya suami dgn darah haid setiap bulan...:...aduhh fenin kepala ente mau baca....dunia...dunia... Baik aku layan buku ni...ada pekdahnya...emmm kalau la dapur aku cenggitu...tentuuu......aku x masak punya....wakakakaka..Pak wan bila mau beli'in itu Lcd 56"....aduh pak wan... Selak-selak lagi...jumpa yg ni pulak....aduh romantika d'amor la...tungguuu..... Semuanya anda boleh dapati didalam Anjung Seri keluaran bulan ini...wakaka...aku xder syer dgn ini company haaa...iklan free je nih.... *** aku x selera nak letak gambo itu pompuan yg menghancurkan umah tangga org dlm aku punya kawasan..kalau korang nk tau boleh klik disini,disinun dan kat mana2 yg korang suka.... Pada EN....tidak terkenang kah zaman manis sewaktu disini,disitu dan dimana2 shj yg pernah anda berdua lalui... Pada Abby....tah la saya pun tak tau nak cakap apa...

7 comments:

Eida said...

salam...tuan umah.... apa kabar?

alahai... macam2 dunia artis ni... fening-fening... realiti dengan lakonan.. sama jerrr...

Cyza said...

uishhhh mana ulasan aku xde ni skit punya pjg lebar aku wat... uwaaaaaa.......

babysofia said...

sampai hati ko bed pi minum tak ajak aku :( tak rindu kat aku lahhh tuhhh nih aku nak majuk rrrr...

aju said...

eida-salam...kabar x berapa nak baik dgn isu nih....bencik kita tau...wakakaka
betul tu eida,bukan kata rtis jer,kekkdg yg mcm x rtis pun sama jer...muahahaha...

cyza-tula ko...buat lagi panjang2....kan norman dh marah...dh kena tapis kot...hihihi

bbcopia-ala T, aku windu sesgt ngan ko, tapi aku sian kat ko nnti, kang ko balik memlm....nnti2 kita reunion lagi yekk..jgn marah2 tau....ala bucuk2...no no no...say cheeseee....

eedany said...

waduh2... rajinnya membaca mamaAju.

Saya pun geram sama si Memey tu. Mari kita tumbuk dia! ;p

etomyam said...

nape jadi putih je background nih...langsir basuh kot...kes Abby n Norman tercatat dlm sejarah, lelaki memang x pernah puas he he, Memey tu budak 20 tahun, memang le pikiran x berapa matang n cerdik lagi, yg laki dah berumur tu yg panjang akal.....

mamaju said...

eedany-sesekali buat santapan mato..
kan...bukannya dia tak tau laki tu dh ada ank binik...benci...jom ita tumbuk dia...dush dush...

etomyam-ada langsir,tapi lmbt sgt nak pasangnya...hihihi
walau akal x panjang, tapi mesti tau laki org ke,atuk org ker....ha marah nih...bencik sama itu Norman..x serik2...playboy malaya...muahhaha