Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Nov 5, 2008

@ sunway pyramid..

apalah yg ank2 ni tengok?..khusyuk betul...suh baca A.B.C...pun x khushuk cam nih... ooo..patutlah ternganga mulut ank2 aku...tgk org main ice skatting ni. La haii..tulah pak nye...x pernah bwk ank2 p sampai sini...kan dh macam kancil masuk bandar. Usah kata ank2, aku ni pun merasa p sana 7 thn lepas,tau2 je dh sampai depan kepala singa tuh...sebab apa? Sebab 7 thn lepas, masa tuh tgh berchinta...wakakaka...teruja i tau dh sampai sini ...wakaka... ini pun ada sebab musabab yg boleh "ter"sampai kat sinun. Ha ..tulah sebabnya...lelakilah katakan...kalau pasal keta,pasal gadget tipon,komputer hah sanggup....cuba kalau aku sesaje ajk,emm gunung everest jatuh naik balik pun xmo nyer...sabau jer lah..Tapi xper jgn patah semangat, janji aku dah sampai ni,....muahahaha...jaaaalan,jalan jalan carik pasalllll....
Tak sanggup nak tunggu pak wan depan kedai " Cik Norkia"tuh, kedai lain dah memanggil2 nama aku. "...marii...mariii...mari kemari....."kata kedai2 kat situ...tetiba ternampak lah kedai2 kat ats. Wallla..pucuk dicita burger yg sampai..tau2 jer dah ada dlm kedai tu..ehh camner aku leh berada didalam kedai ini...wah skema ayt ku itu kan...wajib koo..aku pun cam ank2 aku-kancil terlepas kandang!!-....wakakaka...**** kenapa kancil?kenapa tak tapir,tenok..sbb dia bijak, mcm aku...
Camner nih...belum puas aku jelajah dlm perut singa tu, perut aku lak yg berbunyi.Adehhh...aku pun cam babuda..kalau lapar,lutut boleh goyang...wakakaka...tanya ahli committe, semua sepakat nakkan pizza...oklah...uncle wan blanja in advance for-beday ayie,beday aiman next year,beday Nina utk 2 thn yg akn dtg, beday aku utk 7 thn lepas(wakakaka), tuk Nisa pagi tadi dpt gold,ok ke camtu uncle wan?...tedetut la uncle wan nih...mana aci.. ehem...ehemm...lawo x pak wan pakai baju tuh...mamamuahhh...i loike,bcoz after tis,that shirt will be mine...sian nya aku pakai 2nd hand...uwwaa xper janji aku suka...dia suka..kita bahagia..
Sila2 jamu mata....meleleh air mato aku tgk ciken wing tu ..
Naik juling mato Haziq tgk ayah tarik pizza....bon apetite...
lalalala...babuda mesti tahu bag kunin tu dtg dari mana kan.Tima kasih "yang" u blanje i kat Lulu Belle tu...nanti2 nak p lagi la...aduhh sejak 2 -3 menjak ni aku rasa cam bebudak lak...bukan babuda tau.. ok tunggu 4 nex n3..ha..nex n3 aku rasa cam babuda...wakakaka... ***wah gitu , dpt benda "yang" la, kalau x melayang... Jadiknya hari tu jugak, aku dapat kumpul card2 disc. nih...maknanya kalau ada kad %, kena p lagi kannn...wakakaka...aku suka,aku suka....

5 comments:

Cyza said...

mcm pnh ku tpndg ittew bju tpi dmana yek.. Ko suka x aku suka ko lak cmne na suka x aku pun suka ko lak cyza cmne suka x aku mmg suka (ler apa ni ko phm x hahahha)kita sama2 suka apa lagi jom ler suka ria..

babysofia said...

wahhh jln2 sakan yek!!! dah dekat dgn umah aku tuhhh asal tak call?? kalau tak leh join hehehe....

Aryana & Adrienna said...

apasal aku pun suka gak yer .....waduh2 memang aku suka banggat ....apa yg aku suka, ntah tp yg aku tau memang aku suka ....ko pun suka yer bed...tp apasal baju tu mcm pernah ku tgok .....ahaks!!!!!

eedany said...

yezzzarrr udah termasuk itew kedai yang macam ada tarikan magnet.

waduh2 kedainya lagi banyak barang dari sini punya...

ooo makan pizza tak ajak... nah bergegar lutut sudah!

:)

mamaju said...

cyza-pernah lihat ya...ya aku memang suka...hahahaha...sekrang saya yg gelakkan mereka...

bbsopia-ye ke T dkt ngan umah ko?..aku pun xtau...len kali nk p aku call k..

ana- ooo ko pun suka? aku lagilah suka...diman ya pernah dilihat itu baju...

eedany-ya sudah jadi committe lagi...huahuahua...ooo kat sini lagi bsr kedainya yer...saya suka..