Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Nov 3, 2008

Hello Kitty cafeterrace

Hello...selamat datang ke dunia fantasi kami...
Hari ni saya teringin benar mahu ke "Hello Kitty Cafeterrace" untuk menikmati minum petang..."....mari panaskan dahulu kek ini..."
Marilah kita nyanyi bersama2 mereka..."...happy birthdy to u, happy birthday to everybody, happy birthday to all of uuuuu...."...Tasya,cepat blow candle...
Ok lah..kawan2 semua,kami sudah mahu tutup kedai...

Penat aku nak mengfantasikan cite ni

Aku: ooo..patutlah nak tutup kedai cepat,nak main pingpong rupanya...kenapa main sorang2?..ooo aku terlupa nak beli yg satu set lagi tuh...hihihi
bestnya cafe ni , banyak cake kan..yang strawberry2 pun ada..eedany nanti bawak kenit2 dtg cafe nih yer...
*****adoyaii...kenapalah aku terjebak dgn ini semuaa...mungkin ada yg akan berkata..."sibuk jer nak tiru cam babudaa la tuh.." kannn. Tapi, terima kasih eedany kerana membuka mata dan hati saya untuk menghargai benda2 yg comel di dunia ini...best ooo, thrill nk buat jalan cite walaupun x seberapa skrip yg cuba saya hasilkan...agk2 boleh dpt BOH award tak... Baru lah saya tau kenapa eedany and d'others tu "gila" ngan benda camni...next...sapa pula yg akan terjebak yer... Dan saya "dedicated" benda ni untuk my lil'pincess Nisa...mama sayang kakak..

8 comments:

etomyam said...

waa, cantiknye design baru ni...steady....err ni mainan budak2 ke mak budak ni? tapi kiut, nampak kat my daughter ni dah kompem kena abah dia....

siti fatimah said...

cam best nyerrr cake hello kitty tue!!! nampak si sofia confirm nak nihh al maklumlahhh dia kan suka hello kitty...last wknd br beli basikal hello kitty hehehe....

aju said...

etomyam...actually beli tuk bebudak, tapi bila sampai umah mak budak yg over..ala bah...beli jer, jom kita sepah2kan umah...wakakaka

ct...sedapkan T.ooo Copia suka hello Kitty yer..ok!!??..now nisa pun dh mula suka Hello Kitty,dulu suka Barbie...tu doll semua tu dh x tau nak uat apa dah...adoyyy

Aryana & Adrienna said...

uishhh.....kalo aku nei dah selamat dah masuk dlm mr tong .....aku rasa satu hari jer bertahan ...hahahahhahaha....

Cyza said...

Sama ler ecah pun suka hello kitty & princess..Apa kato kita wat club tuk diorg nk HKC (Hello kitty's Club) heheheh yuran adlh free tbuka pd semua warganegara Wah ank2 pun nk jadi Diva cm mak2 dia gak hihi

eedany said...

yay... sangat seronok berimaginasi bersama MamaAju.

nanti sambung buat skrip lagi lagi tawww... esok Babu Da nak beli kek. bukalah kedai tu... apasal asyik tutup jer?

:p

J u l i a 。.゜✿ said...

oh my goodness !! hello kitty cafeterrace ? cutenyaaaaaaaaa.. might want this for my own too...
(*^_^*)ン❤

mamaju said...

ana-yer...ni bakal2 yg akan masuk lah ni..

cyza-ecah suka...bagi address ecah..nnti nk hanto pezen...wakaka

eedany-saya sudah terjebak gara2 babuda...wakakaka..nk dtg kedai yer,boleh...saya kasi % lagi...

julia-cutekan? macam julia yg comel2 ni...julia pun suka kan Hello Kitty ni...