Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Nov 28, 2008

Tagged from Mak iti’s

Tagged from Mak iti’s, mummy to Copia n beloved wife to Isa…wakaka..T,mana email daaa..berapa lama aku tunggu ko Jebat,sampai terkucil nk terkeluar, ku tahan Jebat… 1. The person who last tag u is... Beautifull of Mariaa…. 2. 5 Impression of her... Friendly Truly Hardly Wifey..of couse to her ‘L.O.V.E’ kan.. Gila’ly…maria jgn marah…wakakaka…sekepala lah ngan mak .. 3. Your Relation with her... Friend,.. but hopefully boleh jadik cam adik n kakak…dia kakak n ai adik..wakaka.. 4. The most memorable things she had done for you... Invitation for Adam’s 4th birthday !! 2 kali dia jemput ai tau…thru phone call/ birthday cards lagi..so x boley if x dtg…wajib…thx dear.. 5. The most memorable things she had say to you..... 1. "Me & beauty queen Aju (with our youngest tots - Ayesha & Hazim)"... aku tak kata apa2 pun.. 2. On 26 Nov 08, 02:56… Maria: Beauty Queen,you've been… Ohh dear…mak highlight kan lagi yer.. Wakakaka….sesungguhnya selepas itew aku x tido malam…aduhhh aku dah memperasankan diriku… 6. If she become your lover, you will... Walaupun soklannya berdasarkan “If...”…tapi aku x sanggup nak bayangkan..coz we’re same gender.. 7. If she become your lover, thing she had to improve will be...... “If…” lagi…xboley..x boley … 8. If she become your enemies, you will... Absolutely nope..!! 9. If she becomes your enemies, maybe because of... Ada pembawa mulut…!!! 10. The most desired thing you want to do for him/her now is:... ohh....as we discussed that day…our “perchothian”…. 11. Your overall impression of him/her is:... Simple,sporting ‘ibu’, good wife and yg paling ai suka we all punya interest yg sama… !!!...suka decorate our hse wif English style..am I right ibu…(mak kalau dh ckp omputih, ha amik x henggat dunia…Maria nnti u check ai punya ayt2 tu semua ok…betul x tatabhs…wakakaka..) 12. How you think people around you will feel about you?:... GILA GLAMOUR….!!! 13. The characters you love of yourself are: Tak padulik apa org nak cakap…that’s y..I am Who I am…ada erti ka… 14. On the contrary, the characters you hate yourself are:... suka nak meng’glamour’kan diri …mencik..kanapa mak jadik bgituw… 15. The most ideal person you want to be is:... Emm ...nope lahh…I am who I am..!!! 16. For people that care and like you, say something to them:... Thank you frends/asben/enemies/siblings/ relatives /neighbours…budi baik dikenang jua..yg baik dari Allah, yang jahat tentunya dari saya sendiri…saya hanyalah makhluk Tuhan ‘yg paling seksi’…wakakaka…memang aku sah dan sahih gila glemer, wakakaka… 17. Pass this quiz to 10 persons that you wished to know how they feel about you : 1. Senah 2. Jah 3. Iena 4. Eida-Apakurasa 5. Maria 6. Shua 7. Eedany 8. En. Anuar kita.. 9. Eija 10. Honey_nurhaliza 18. Who is no.6 having relationship with?... Ngan mak la…xkan ngan laki mak lak.. 19. Is no.9 a male or female:... Female 20. What is no.2 studying about?... Jah..ko study pasal apa hah..kaji kerak bumi kot…ke belajar masak2…ehem2… 21. When was the last time you had a chat with no.3?... On Wednesday…nak ngecek dia tgh baked “ciskek”...ina dh sejuk ke lom ciskek ko tuh…wakaka.. 22. What kind of music band does no.8 like?... …mana I tau, dia suka zapin ker, inang ker..nnti tanya dia ekk.. En. Anuar sila jawap yer 23. Does no.1 have any siblings?... No 1...oohh c Senah tu…mesti la ada….sama cam I.. 24. Will you woo no.3?... emmmm...apo woo woo ???? tah kurang phm soklan nih..ina ko woo woo ker…wakakaka.. 25. How about no.7?... No.7?? La babudda…babuda woo woo tu hapa??.. 26. Is no.4 single?... Apa Yg Kurasa eekk…jeng..jeng…jeng… 27. What is the surname of no.5?... Tak tau la…tapi sesuka mak la nk letak....btfull of Mariiaaa… 28. What’s the hobby of no.4?... Rasanya dia suka melancong,amik gambo,jalan2,amik gambo..last2 makan..amik gambo gak..kan kan kan…I know u.. 29. Does no.5 and 9 get along well?... Rasanya x kenal, tapi x tau la kalau skodeng memalam tuh kan…wakakaka 30. Where is no.2 studying at?... Laa… Jah lagi...Jah mana ko study,dah sampai obc ke under the ‘c’ lagi..wakakaka 31. Talk something casually about no.1: La ni yg lomah ni…wajib la tuh nak puji2an ni kan..mak tau la kawan2 mak ni semua gila glemer...HANYA TUHAN JER YG TAHU…Senah ko kan kawan mak dari dalam perut .. 32. Have you tried developing feelings for no.8?... Uisshh…laki org tu…mak pun binik org dah haa…apo feeling2 nih….feel nak baca blog dia adalah…mintak mahap yer Mrs.Anuar…apa punya soklan kan…x baik tau buat kontroversi..suka jadik abg rambut ketak..nak terjah2…kang ai terpakai boxer kang sapa nk jawap…sapa nak aniaya ai ni…wakakaka…aduyaii.. 33. Where does no.9 live at?... Jap skodeng blog dia,lupa lah..!!...Mengikut kat blog tu haa.. Kuala Lumpur, Malaysia-tak pulak diberitahu area mana..hehehehe.. 34. What colour does no.4 like?... Ala…tite x tau la…tapi blog dia kaler itam…itam kot..sesuka aku jer…sowi yer eida kalu silap.. 35. Are no.5 and 1 best friend?... Nope@Not yet…x kenal maka tak chinta…1 day nnti ai kenalkan both of u..sure gempak nya..ala u all kenal2 lam blog jer dulu ekkk… There’s No 36 to 39..... Sah2 soklan no35 terus ke 40…lagi mau tanya..oo x pass Maths ehh…wakaka…mesti SPM duk dlm dewan 5 minit jer nih… 40. Does no.1 have any pets?... Wakaka…jap gelak !!!...Adaaa..dulu dgr bela kura2,tapi dh mati, kura2 tu bunuh diri terjun bangunan .. x thn…sebab dgr bebelan Senah tiap2 pagi..pastu, ada burung hinggap kat balcony…dia bela gak…tapi dia dh lepaskan..?? kenapa dia lepaskan?...maunya tak..dia p bela burung wak2..hah tau tak burung tu kan….ahh takperlah..len kali lah story….ni nanti dh jadik misteri nusantara… 41. Is no.7 the sexiest person in the world?... Yupp..tang mana..?? I think tang mata laa..sbb dia suka close up mata dia..re-ment,dolls2 dia sume pun mmg sexiest…uuwaaaa…nape nangis ??..ai x boleh dgr psl re-ment...jiwa terganggu..uuuwaaaa… 42. What is no. 10 doing now?... Eemm x berapa nak pasti…dulu rasanya dia cikgu, but now surirumah sepenuh masa kot…kot je lahh..hunny salah sorry ekkk…!!! Ok…wa Tammmat…Mak Iti I’ve done…hip hip horeeeyy…

7 comments:

siti fatimah said...

that good job dear!!! u dapat score "A" lagik... clap clap :)

Aryana & Adrienna said...

tuan tanah bila mau amik award ....takmo amik ker.....ooo udah glamour takmo amik award yer....memang sah giler glamour

Eida said...

ooo.. banyaknya soalan itu...
tetapi demi Aju a beauty queen... akan eida gigih menjawab

mamaju said...

ct- yahooo...xkan clap clap her...xder makan2 ker...heheheh

ana-oohh lupa lak...maklum lah lemari i dh penuh ngan award2 nih...nnti i pegi amik yer..

eida- thx eida...jawab tau ..sat g nak p skodeng nih...

MariaFaizal said...

Dear Aju,best tag nih..
How I feel about you :
1)I didn't know that u were funny till I discovered your blog,hehehe.
2)You don't have to be labelled as 'gila glamer' coz you're already a beautiful & glamorous woman a.k.a rugged mama,and if you go out alone (without munchkins Nisa,Haziq & Hazim tagging along,MEN will still WOO you,thinking that u're single).
3)The way you decorate your home-sweet-home,ONE WORD : "CLASSY!"Lucky Wan...
4)I think we get along very well coz u're a happy go lucky & a very warm person (very approachable)& I'm really glad I made friends wz u thru our hubbies.
5)Such a loving,sporting mommy to ur children.You & ur munchkins can be BFFs,always..
6)There'll be an endless list here if I need to wirte down althe great things abt u Aju...

Aju,am I being tagged here?Just for clarification, heheh

Anonymous said...

adooyaiii...mau kembang kuncup nie......aku rasa dah kembang tak kuncup2 dah nie...bravoooo

aju said...

maria---alahai...bila u free..jom i blanjae u mkn...wakaka
maria jgn puji lebeyy2...nnti ada yg makn hati kang...kwang3...

anonymous---mekar setaman dh ha ...maklumlah fomfuan gile glemer mmg cam nih...