Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Nov 1, 2008

Birthday Lagi...

Salam semua…

Pada tarikh ini, 1.11.---- telah berlaku 2 peristiwa ,dlm salah satu diari hidup aku setiap tahun. Apa bendanya?...x lain x bukan-birthday Datin and birthday my niece-Ayie- Tapi besday datin weolls dah in advance, sampai malam tadi pun weolls sambut wif Ct kat chatt room…siap countdown lagi….wakaka…happening tul. Siang tadi pun aku,Mak Senah n Datin p pekena yongtowfoo-kira aku belanje ko la tu datin yer..thx u so much buddy…so excited i'm nearly cry

Glitter Graphics

Lepas lunch,aku paksa pak wan gi Ampang Point…lalalala…adalah benda yg nak dicarik kann..tetiba my sis call, suh singgah umah dia nak celebrate besday budak “choweek”nih… i i madam..

Yang terselit tu lah budak yang empunya besday nih...dah jadik anak teruna dah...mak su pun malu dh nak peluk ayie...wakaka

Apa lah…ye ye la igt ada kentaki ke,satay ke, paling x pun pizza kan…adoyaii…apam balik!!! Putu piring !! Rambutan pun ada….Sakit perut aku,bukan makan banyak, tapi geli hati…..Dah buat pembentangan belanjawan kerrr…

Ala…malu la pulak ank teruna ni nak blow candlekan…kalau ada Tasya, mesti Tasya take over kan Babbuda… see my mom pun ada. Dah kat 1 week dia p umah my sis tuh…dah hint2 nak balik umah aku,tgk dok dokong jer Hazim xmo lepaskan dah…ok mak ..tomolo I pick u up ok…don woli…nak info sikit...esk Nisa ada Sports Day,wait2 arr, for next n3...

Entahlah….suka pulak aku ngan menu my sis nih…apa kehenye….nampak ikhlasss jer menu tu…muahahaha. Oppss I did it again….Ayiee sowi x beli pezen lagi arrr…adoyaii manyak nye olang sambut besday ….wakaka…ikut turn ok. ”u”....yess i'm talking to u... wait2 arr….up up on d way

3 comments:

eedany said...

Happy belated birthday to datin n ayie...

MamaAju bila birthday nya? Nak suruh tasya siap2 blow candle boleh ke?

hihihi...

:)

aju said...

tq babudaa...

beday saya...ish malulah nk tulis...wakakaka.
boleh nak pinjam Tasya?

;)

Cyza said...

tks bed blanja aku lagi & lagi & lagi hehehehe n tks eedany 4 d wish... Mmg hapening tul bdy aku tis mth opss tis yr x sbr nk tungu nxt yr lak