Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mam@ju's Little Precious

Nov 9, 2008

Mari kemari...

Aku tak tau la,apa kena mengena tajuk ngan story yg aku nk cite nih kan,belasah jer...Sabtu semalam-tengah hari...aku ngajak@memaksa pak wan p sinun, sebab aku dah sesajer tergatal mulut p konpem ngan AJK Tadika kat bawah umah aku - suh Nisa masuk pakaian beragam....hahaha...sukanya aku...nanti2kan storynya yerr...
Pas dah p sinun, we all patah balik nak carik besday pezen - (Nisa's)teacher Anne son-Avinesh. P carik kat Waterfont tu.Dan seperti kebiasaan, lain yg di carik.....lain yang jumpa...dan lain yg dibeli..Tapi bukan untuk Haziq... jauh sekali untuk Hazim...tahlah bapak budak mana yg nak main...adoyaii...kalau aku p bli baju marah, dia beli menatang ni takper!! bukannya leh naik pun...tapi xper...."...abg sudin, 20 sen..."....wakakaka... Dlm kul 8 pm gitu, sampai lah we all kat Semenyih, umah family teacher Anne . Wah gitu, semangat muhibbah aku nih...sbb aku sowang jer Melayu, yg lain semua sedara-mara dia .....dia buat sekali open hse for Deepavali...biasalahkan...aku nih pantang org jemput makan,wajib aku tayang muka ....
Tetiba malam itu aku jadi seorang yg vegetarian...dan secara tetiba,teacher Anne ni pulak ternampak aku x amik aym n daging, dan tersampailah ayam n daging tu ....alamak camner nih...then dia tau hasrat hatiku dh berkata2..." dont worry, halal lah..."...siap tunjuk card catering tu dan terpampanglah logo "ha lam alif lam"....aduhhh berat tul dugaan aku kena tempuh...Pak Wan terkujat tu,sbb depa p bakar mercun btul2 depan dia...sian ank aku,sib baik x nangis, bukannya nk warning dulu ke...taulah rayo sakan...
Ha...nilah costume yg akan dipakai Nisa nanti...Halloween kannn....wait2 arrr...

4 comments:

Cyza said...

x tau nk komen apa sbnarnyer tpi nk kekalkn kddukn antara yg terTOP..wakkakaka

Cyza said...

aku mmg muka x malu + muka perasan mak mmg sedar diri nyah hahahha.. Tpi aku bkn yg bmuka2 atau pun yg talam 2 muka yerrrrr.. wakakakka...

mamaju said...

tahniah krn telah mengekalkan kedudukan anda...kiriman hadiah akn dihantar kemudian..errrr....tapi xtau bila...wakakaka

eedany said...

apasal ada tanda merah bulatan dalam gambar ramai2 tu? Mamaju ke atau Anne tu? ;p

:)